Turvallisuus ja tietosuoja

Tietoturvallinen etäseurantapalvelu

Palvelumme päätarkoitus on toimittaa kuvia asiakkaidemme kohteista asiakkaan käyttöön. Tietosuojaperiaatteemme on luotu räätälöidysti tätä tarkoitusta silmällä pitäen.

Luotettavat yhteistyökumppanit

Käytämme vain luotettuja palveluntarjoajia palvelumme toteuttamiseen ja vaadimme kaikilta sitoutumisen meidän tietosuojatasoomme.

Raksakameran pilvipalvelu toimii pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Timespace Cloud Oy:n Timespace-alustalla, joka toteuttaa muun muassa turvallisen kirjautumisen ja käyttäjähallinnan palvelulle.

Käyttäjätiedot liikkuvat aina salatun yhteyden yli.

Jokainen kuva on tärkeä

Raksakameran tallentamia kuvia säilytetään vain EU:ssa sijaitsevilla palvelimilla. Tällä hetkellä palveluntarjoajamme kuvadatan tallennukseen ja käsittelyyn ovat Amazon AWS, Linode ja UpCloud, ja käyttämämme palvelimet sijaitsevat Frankfurtissa, Lontoossa sekä Irlannissa. Kuvat poistuvat palvelimilta puolen vuoden sisällä palvelun päättymisestä. Kuvat varmuuskopioidaan päivittäin, ja varmuuskopiot poistuvat kolmen vuoden sisällä palvelun päättymisestä.

Kuvadata liikkuu ja tallennetaan aina salattuna.

Amazon AWS ja UpCloud ovat CISPE:n jäseniä, ja Linode noudattaa muun muassa Privacy Shield -periaatteita. Kaikki kolme palveluntarjoajaa takaavat näin eurooppalaisten vaatimusten mukaisen turvallisuustason.

Lue lisää Enlapser Oy:n yleisestä tietuosuojaselosteesta, tai kysy lisää tuesta.