Turvallisuus ja tietosuoja

Tietoturvallinen etäseurantapalvelu

Palvelumme päätarkoitus on toimittaa kuvia asiakkaidemme kohteista asiakkaan käyttöön. Tietosuojaperiaatteemme on luotu räätälöidysti tätä tarkoitusta silmällä pitäen.

Pidämme hyvää huolta kuvamateriaalistasi ja varmistamme, että kuvat ovat aina saatavilla kun niitä tarvitset. Säilytämme kuviasi tietoturvallisesti. Sinä päätät, kuka niihin pääsee käsiksi ja milloin. Varmistamme sinun kanssasi, että kuvaamisessa ja kuvien julkaisussa noudatetaan lakia ja hyviä toimintatapoja.

Palveluamme käytetään pääsääntöisesti rakennustyömaiden seurantaan. Usein kamera sijoitetaan etäälle kuvauskohteesta, jolloin kuvista ei ole mahdollista tunnistaa henkilöitä. Palvelua on kuitenkin mahdollista ja aivan yhtä helppoa käyttää silloin, kun kuvista voi erottaa esimerkiksi yksittäisiä työntekijöitä. Tällöin teidän tulee tiedottaa työmaan henkilökuntaa kuvaamisesta ja sen syistä. Lisäksi teidän tulee päivittää rekisteriselosteenne. Autamme tässä tarvittaessa. Sopimus henkilötietojen käsittelystä sisältyy jo tilaus- ja toimitusehtoihimme.

Luotettavat yhteistyökumppanit

Käytämme vain luotettuja palveluntarjoajia palvelumme toteuttamiseen ja vaadimme kaikilta sitoutumisen meidän tietosuojatasoomme.

Raksakameran pilvipalvelu toimii pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Timespace Cloud Oy:n Timespace-alustalla, joka toteuttaa muun muassa turvallisen kirjautumisen ja käyttäjähallinnan palvelulle.

Käyttäjätiedot liikkuvat aina salatun yhteyden yli.

Jokainen kuva on tärkeä

Raksakameran tallentamia kuvia säilytetään vain EU:ssa sijaitsevilla palvelimilla. Tällä hetkellä palveluntarjoajamme kuvadatan tallennukseen ja käsittelyyn ovat Amazon AWS, Linode ja UpCloud, ja käyttämämme palvelimet sijaitsevat Frankfurtissa, Lontoossa sekä Irlannissa. Kuvat poistuvat palvelimilta puolen vuoden sisällä palvelun päättymisestä. Kuvat varmuuskopioidaan päivittäin, ja varmuuskopiot poistuvat kolmen vuoden sisällä palvelun päättymisestä.

Kuvadata liikkuu ja tallennetaan aina salattuna.

Amazon AWS ja UpCloud ovat CISPE:n jäseniä, ja Linode noudattaa muun muassa Privacy Shield -periaatteita.

Lue lisää Enlapser Oy:n yleisestä tietuosuojaselosteesta, tai kysy lisää tuesta.