Avaa ikkuna työmaallesi

Näe ajantasainen kuva ja palaa kaikkiin työvaiheisiin mistä tahansa nettiselaimella tai kännykästä.

Seuranta

Vältä turhia käyntejä työmaalla - saat tarkat panoraamakuvat suoraan selaimeesi.

Dokumentointi

Palaa tärkeisiin työvaiheisiin, paranna prosessejasi ja kehitä työturvallisuutta.

Markkinointi

Jaa ajantasaiset kuvat ja havainnollista näyttävimmät hetket huikeilla timelapse-videoilla.

Myynti

Tarvitsetko apua tai lisätietoja? Ota yhteyttä myyntiimme puhelimitse tai sähköpostilla.

020 775 6120, myynti@raksakamera.fi

Raksakamera - Laite ja palvelu samassa paketissa

Raksakamera on helposti ja nopeasti käyttöönotettava monipuolinen palvelu, jonka avulla voit seurata, dokumentoida ja markkinoida kohteita ja niiden työvaiheita.

Palvelupakettimme koostuu huippulaatuisesta Enlapser 5K panoraamakamerasta ja pilvipalvelusta, johon laite kytkeytyy siihen kuuluvalla 3G-yhteydellä. Pilvipalvelun kautta voit seurata kuvavirtaa näppärästi vaikka kännykällä tai esimerkiksi upottaa sen osaksi omaa verkkosivuasi.

Palveluun kertyvästä kuvamateriaalista voimme koostaa sinulle näyttävät ja etenkin markkinointikäytössä suositut timelapse-videot.

Hankkeen päätyttyä voit siirtää kameran uuteen projektiin tai jättää sen odottamaan seuraavaa. Raksakameralla on kuvattu niin muutaman päivän mittaisia tapahtumia kuin vuosien rakennushankkeitakin!

Palvelumallit

Perus

Etäseurantaan ja timelapse-kuvaukseen

Pilvipalvelu 50 käyttäjälle tiimin sisäiseen käyttöön

 • 6 kuvaa tunnissa, rajaton tallennustila
 • Yksi kuvatoistin kullekin kameralle
 • Timelapse-videot tilataan erikseen

Pro

Työn johtamiseen ja markkinointiin

Pilvipalvelu 150 käyttäjälle, kuvien julkaisu, timelapse-videot veloituksetta

 • 60 kuvaa tunnissa, rajaton tallennustila
 • Julkiset kuvatoistimet ja kuvien upottaminen
 • Julkisten kuvien anonymisointi (tulossa keväällä 2019)
 • Filtterit kuvatoistimiin (maskit, päiväys, viimeisin kuva, ym.)
 • Laadunvalvonta

Räätälöity

Usean työmaan hallintaan

Palvelun räätälöinti ja integrointi organisaatiosi tarpeisiin

 • Usean työmaan hallintanäkymä
 • Kertakirjautuminen organisaatiollesi
 • Kameralaitteiden elinkaaren hallinta
 • Kuvadatan analysointi
 • Räätälöidyt kameralaitteet (akku, aurinkokenno, paikallinen tallennus, yms.)

Lisäpalvelut

Apua asennukseen

Autamme asennuspaikkojen valinnassa ja varmistamme kameroiden toiveiden mukaisen suuntauksen. Tarvittaessa valitsemme ja tilaamme asennusliikkeen.

Vuokraa kamera

Pääsääntöisesti suosittelemme kameran ostamista omaksi. Kameran voi myös vuokrata esimerkiksi lyhyeen projektiin silloin, kun jatkokäytöstä ei ole varmuutta.

Näyttävällä jälkituotannolla kuvat hyötykäyttöön

Esimerkki timelapse-videosta: Pikkulaiva Pop-up kauppakeskus rakentuu

Esittelyvideo projektistasi

Tuotamme näyttävän esittelyvideon projektistasi toiveittesi mukaan. Video sopii niin nettisivuille kuin avajaisiin, työvaiheiden dokumentointiin tai koulutukseen. Käytämme projektin timelapse-materiaalia sekä mahdollisesti muuta projektista otettua kuva- ja videomateriaalia. Logot, tekstit ja taustamusiikki sopivat usein esittelyvideon luonteeseen. Tyytyväisyystakuu!

Timelapse-video

Luomme kuvamateriaalista 4K-laatuisen videon. Video sopii esittelyvideoksi, muistoksi tai arkistoon, tai sen voi antaa kolmannelle osapuolelle jatkokäsiteltäväksi. Video sisältää valoisan ajan vakautettuja panoraamakuvia tasaisesti valitsemaltasi ajanjaksolta.

Kuva-arkisto projektin päätteeksi

Toimitamme ulkoisella kiintolevyllä kahden kameramoduulin kaikki alkuperäiskuvat, sekä valoisan ajan panoraamakuvat kymmenen minuutin välein.

Myynti

Tarvitsetko apua tai lisätietoja? Ota yhteyttä myyntiimme puhelimitse tai sähköpostilla.

020 775 6120, myynti@raksakamera.fi

Avoimuus, turvallisuus ja tietosuoja

Olemme toiveikkaina ja ylpeinä mukana rakentamassa maailmaa, jossa tiedon kulkeminen on yhä ketterämpää ja samalla ihmisten oikeuksista pidetään yhä tarkemmin huolta. Siksi me kiinnitämme erityistä huomiota palvelumme tietoturvaan. Lisäksi me haluamme tuoda avoimesti esille palvelumme luonteen, ketkä sitä käyttävät ja mihin tarkoitukseen, ja millä tavalla henkilöiden esiintyminen palvelun kuvissa tulee ottaa huomioon.

Hyvän toiminnan periaatteemme

Pidämme hyvää huolta kuvamateriaalistasti ja varmistamme, että kuvat ovat aina saatavilla kun niitä tarvitset. Säilytämme kuviasi tietoturvallisesti. Sinä päätät, kuka niihin pääsee käsiksi ja milloin. Varmistamme sinun kanssasi, että kuvaamisessa ja kuvien julkaisussa noudatetaan lakia ja hyviä toimintatapoja.

Etäseuranta vai valvonta?

Palveluamme käytetään pääsääntöisesti rakennustyömaiden seurantaan. Usein kamera sijoitetaan etäälle kuvauskohteesta, jolloin kuvista ei ole mahdollista tunnistaa henkilöitä. Palvelua on kuitenkin mahdollista ja aivan yhtä helppoa käyttää silloin, kun kuvista voi erottaa esimerkiksi yksittäisiä työntekijöitä. Tällöin laadimme kanssanne henkilötietojen käsittelysopimuksen. Lisäksi autamme täyttämään rekisteriselosteen ja neuvomme miten yksityishenkilöiden oikeudet otetaan huomioon.