Vapaudu ajasta ja paikasta

Näe ajantasainen kuva ja palaa kaikkiin työvaiheisiin mistä tahansa nettiselaimella tai kännykästä.

Seuranta

Toimi tehokkaasti ja läpinäkyvästi jakamalla kuva sidosryhmille. Tavoita rakennuksen käyttäjät tai asunnon ostajat jo rakennusvaiheessa.

Dokumentointi

Paranna työturvallisuutta. Palaa tärkeisiin työvaiheisiin minuutintarkan kuva-arkiston avulla.

Markkinointi

Poimi parhaat kuvat projektin eri työvaiheista. Havainnollista ja markkinoi kokonaisuutta huikeilla timelapse-videoilla.

Myynti

Tarvitsetko apua tai lisätietoja? Ota yhteyttä myyntiimme puhelimitse tai sähköpostilla.

020 775 6120, myynti@raksakamera.fi

Raksakamera - Laite ja palvelu samassa paketissa

Raksakamera on helposti ja nopeasti käyttöönotettava monipuolinen palvelu, jonka avulla voit seurata, dokumentoida ja markkinoida kohteita ja niiden työvaiheita.

Palvelupakettimme koostuu huippulaatuisesta Enlapser 5K Wide -kameralaitteesta ja pilvipalvelusta, johon laite kytkeytyy siihen kuuluvalla 3G-yhteydellä. Pilvipalvelun kautta voit seurata kuvavirtaa näppärästi vaikka kännykällä tai esimerkiksi upottaa sen osaksi omaa verkkosivuasi.

Palveluun kertyvästä kuvamateriaalista voimme koostaa sinulle näyttävät ja etenkin markkinointikäytössä suositut timelapse-videot.

Hinnat ja palvelumallit

Osta kamera omaksi

Uusiin projekteihin kun tarvitset pitkäaikaista kuvausta. Voit myös siirtää kameran uusiin kohteisiin ja keskeyttää palvelun siksi ajaksi, kun kamera ei ole käytössä.

Kamera ja palvelun avaus
1200€ + ALV

Nettiyhteydet ja pilvipalvelu
69€/kk + ALV

 • Enlapser 5K kamera, 2 vuoden takuulla
 • Pilvipalvelu
 • Tallennustila miljoonalle kuvalle (2 vuoden kuvat)
 • Valvontakyltit, linssinpuhdistuspyyhkeet
 • Tekninen tuki

Vuokraa kamera

Lyhyemmille projekteille silloin, kun jatkokäytöstä ei ole varmuutta.

Palvelun avaus
180€ + ALV

Kamera, nettiyhteydet ja pilvipalvelu
180€/kk + ALV

 • Enlapser 5K kamera, vuokralle
 • Pilvipalvelu
 • Tallennustila vuokrauksen ajaksi
 • Valvontakyltit, linssinpuhdistuspyyhkeet
 • Tekninen tuki

Apua asennukseen

Autamme asennuspaikkojen valinnassa ja varmistamme kameroiden toiveiden mukaisen suuntauksen. Tarvittaessa valitsemme ja tilaamme asennusliikkeen. Hintaan ei sisälly asennuksen tuntitöitä tai tarvikkeita.

Asennuksen koordinointi
300€/kamera + ALV

Näyttävällä jälkituotannolla kuvat hyötykäyttöön

Esimerkki timelapse-videosta: Pikkulaiva Pop-up kauppakeskus rakentuu

Timelapse-video

Luomme näyttävän timelapse koostevideon kuva-aineistostasi toiveittesi mukaan. Video sopii niin nettisivuille kuin avajaisiin, työvaiheiden dokumentointiin tai koulutukseen. Nämä seikat otamme huomioon muun muassa:

 • Kiinnostavat työvaiheet
 • Alkuplanssi: projektin nimi ja ajankohta + muuta tietoa
 • Logot alkuun, loppuun ja videon aikana
 • Projektin luonteeseen sopiva musiikki

Tyytyväisyystakuu!

799€ + ALV

Muut kuvatuotteet ja uudelleenavaus

Kuvatoimitus kovalevyllä

Lataamme kameran ottamat kuvat ulkoiselle kiintolevylle ja toimitamme sen postitse. Kiintolevy sisältää kahden osakameran kaikki kuvat, sekä valoisan ajan yhdistelmäkuvat kymmenen minuutin välein. Tällä tuotteella saat arkistoitua kaikki kameran ottamat kuvat koko kuvausjaksolta.

Hinta
299€ + ALV

Lisäkameran kuvat samasta kohteesta
199€ + ALV

Käsittelemätön timelapse-video

Lataamme osan kameran ottamista valoisan ajan vakautetuista yhdistelmäkuvista ja teemme kuvista timelapse-videon. Video sisältää materiaalia tasaisesti koko kuvausjaksolta. Video sopii muistoksi tai arkistoon, se voi sopia esittelyvideoksi sellaisenaan, tai sen voi toimittaa kolmannelle osapuolelle jatkokäsiteltäväksi.

Hinta
299€ + ALV

Palvelun uudelleenavaus

Luomme uuden kuvakohteen ja avaamme kameran nettiyhteydet. Yli puoli vuotta käyttämättä olleet kamerat saattavat tarvita huoltoa, esimerkiksi SIM-korttien vaihdon.

Hinta
149€ + ALV

Myynti

Tarvitsetko apua tai lisätietoja? Ota yhteyttä myyntiimme puhelimitse tai sähköpostilla.

020 775 6120, myynti@raksakamera.fi

Avoimuus, turvallisuus ja tietosuoja

Olemme toiveikkaina ja ylpeinä mukana rakentamassa maailmaa, jossa tiedon kulkeminen on yhä ketterämpää ja samalla ihmisten oikeuksista pidetään yhä tarkemmin huolta. Siksi me kiinnitämme erityistä huomiota palvelumme tietoturvaan. Lisäksi me haluamme tuoda avoimesti esille palvelumme luonteen, ketkä sitä käyttävät ja mihin tarkoitukseen, ja millä tavalla henkilöiden esiintyminen palvelun kuvissa tulee ottaa huomioon.

Hyvän toiminnan periaatteemme

Pidämme hyvää huolta kuvamateriaalistasti ja varmistamme, että kuvat ovat aina saatavilla kun niitä tarvitset. Säilytämme kuviasi tietoturvallisesti. Sinä päätät, kuka niihin pääsee käsiksi ja milloin. Varmistamme sinun kanssasi, että kuvaamisessa ja kuvien julkaisussa noudatetaan lakia ja hyviä toimintatapoja.

Etäseuranta vai valvonta?

Palveluamme käytetään pääsääntöisesti rakennustyömaiden seurantaan. Usein kamera sijoitetaan etäälle kuvauskohteesta, jolloin kuvista ei ole mahdollista tunnistaa henkilöitä. Palvelua on kuitenkin mahdollista ja aivan yhtä helppoa käyttää silloin, kun kuvista voi erottaa esimerkiksi yksittäisiä työntekijöitä. Tällöin laadimme kanssanne henkilötietojen käsittelysopimuksen. Lisäksi autamme täyttämään rekisteriselosteen ja neuvomme miten yksityishenkilöiden oikeudet otetaan huomioon.